Examensoutfit - 31/05/18

Sunglasses - Ray-Ban // Suit/Shirt - Whyred // Shoes Adidas

Imorgon tar jag examen för andra gången och så här tänkte jag vara klädd. Den här gången blir det middag och diplomutdelning, lite mer "på riktigt" än vad det var första gå gen jag tog examen. Då märkte jag knappt att jag tog examen - även om det var från universitet. Men nog om det!

Som ni kan se är det en lite mer avslappnad kostym. Den är i ett linne-silke material vilket gör att den är ganska luftig och inte allt för varm. Den har också en "loose fit" som också bidrar till att den är lite svalare. Till kostymen har jag min nya svarat Hawaiiskjorta - tänkte att det kunde vara nice med kortärmat nu när det är så varm, och ett par vita sneakers.

Jag gillar tanken med att ta konceptet som en kostym kan stå för - dressad och i vissa fall även lite "uptight", och göra det mer avslappnat. Det är något med den kontrasten som jag gillar.


Vad tycker ni om denna look? Passar den till en examen?

#nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Rikard Lindholm nu på hm.com

Ni har väl inte missat att lilla jag har fått en av mina outfitbilder publicerad på HM.COM? Haha, hur sjukt är inte det. HM hörde av sig på Instagram och fråga om dem fick använda en av mina bilder för att publicera på deras hemsida. Kul att dem hörde av sig, men trodde inte att dem skulle använda bilden. Det var lite surrealistiskt att se sig själv där när jag var inne och kolla på lite kläder. Skjortan på bilden är nämligen från HM. Här kan ni ta en närmare titta på outfiten om ni skulle vilja och glöm inte kolla in bilder på HM.CO.

Nu ska jag strax iväg och träffa klassen. Som jag skrev igår så har vi några sista klassaktiviteter den här veckan innan vi tar examen på torsdag. Dagens aktivitet är cykel, vet inte riktigt vad det innebär men hoppas på att det blir kul!

Gillar

Kommentarer

Veckan i Bilder

Här ligger jag i soffan och är helt slut i hela kroppen. Det har varit så mycket målande, byggande och bärande hela veckan. Vi har jobbat med utställningen som vi haft nu under fredag och lördag på Berghs - det som jag skrev om i mitt förra inlägg. Superkul att ha en utställning, att träffa massa folk och få berätta om vårt arbete med Sigr. Den känslan är så sjukt härligt! Att kunna vara riktigt stolt över något som man arbetat fram och kunna visa upp det - inget slår den känslan.

Men som om det inte var nog med att vi byggde upp allt inför utställningen. Det skulle ju också rivas - vilket jag har varit och gjort idag. Jag och min sambo var på middag igår och det kanske blev några glas vin för mycket till maten. Så jag var inte piggast när det var dags för att rivas. Är det inte konstigt att det går så sjukt mycket snabbare att riva sönder saker än att bygga upp?

Den kommande veckan ser ut att bli kul. Examensmiddag med allt vad det innebär är på torsdag. Men innan den ska vi hinna med en cykelfest med klassen och en brännbollsturnering för hela skolan. Som sagt det ser ut som det kommer bli en kul vecka! Sista veckan på Berghs, det känns overkligt men nu är den här!


Gillar

Kommentarer