Instagramtipset - oasen mitt i stan

Inför resan till Kroatien fråga jag om tips, både här på bloggen och på Instagram om saker att besöka/fina platser att se. Här fick jag några få enstaka tips men på min Instagram flödade dem. Jag fick dem i mängder, de flesta om "turist saker" som jag inte skulle missa. Det var dock en som stod ut med sina tips. Det var faktiskt en person som bodde i Dubrovnik som hörde av sig. Hon gav mig bland annat tips om badstränder/klippor där det inte brukade vara så mycket människor och var det människor där var den största delen lokalbefolkning. Det var en gömd plats skulle man kunna säga, ganska svårt att hitta dit. Men jag hade fått tydliga vägbeskrivningar.

Så andra dagen i Dubrovnik bestämde vi oss för att utforska denna plats. Det var en liten bit att gå från där vi bodde men det var helt klart värt promenaden. En liten oas som vi faktiskt spenderade ganska mycket av vår resa på. Vi var där i princip varje dag när vi skulle bada. Så mysigt och så tacksam för att vi fick ta del av denna plats.


Jag har ganska mycket bilder där ifrån, men det är massor andra människor med på bilderna. Så av respekt till dem så kommer jag inte att publicera dem bilderna. Men jag har några bilder som jag kan visa er.

Gillar

Kommentarer

Lisalewne
Lisalewne,
men wow så himla vackert!nouw.com/lisalewne
RikardLindholm
RikardLindholm,
Det var verkligen superfint där 😊nouw.com/rikardlindholm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229